HTML

Ciprusi utazás

2 hetes "török" ciprusi utazásunk történetét szeretnénk megosztani ismerőseinkkel.

Friss topikok

Linkblog

2008.05.29. 14:37 H.Viki

3. nap (csütörtök)

Ma még korábban kelt Andris. Az a baj, hogy 4-kor (otthoni idő szerint) már besüt az ablakon a nap, csivitelnek a madarak, és néha vonyítanak a kutyák. Erre Andris joggal hiheti, hogy itt a reggel.
Délelőtt szintén a játszótéren voltak a fiúk. Mi pedig Bélával elmentünk bevásárolni a kb. 10 km-re fekvő szupermarketbe (üzenem: nincs TESCO!). Nem volt nagy, de európai színvonalú. Sőt, a húspultban nem láttam a levegőn megszáradt húsokat, mert minden szépen le volt fóliázva, és csak annyi volt a pultban, amennyire szükség volt. Az árak valamivel magasabbak, mint otthon, mivel majdnem mindent úgy kell behozni a szigetre, és a görögök sem könnyítik meg a kereskedelmet. A boltban gond nélkül lehet fizetni a lírán kívül euróval, dollárral és fonttal. Viszonylag sok volt az ismerős márka, főleg a kozmetikumokban, édességekben, de volt Danone, meg Carte d’Or (persze itt a Rákóczi túrós íz helyett Baklava van). Nem tolongtak az emberek itt sem.
Ebédre Béla hozott az egyetemről töltött paprikát:
 A középső, az töltött tököcske.
 
Ma végre Bálint is aludt délután. Itt pedig épp blogot írok:
Folyt. köv.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ciprus.blog.hu/api/trackback/id/tr6493499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szakid 2008.05.30. 14:15:06

Hi! Kissé megsültél, nem? És a bárányhimlőt terjesztitek a nagy világban?
süti beállítások módosítása