HTML

Ciprusi utazás

2 hetes "török" ciprusi utazásunk történetét szeretnénk megosztani ismerőseinkkel.

Friss topikok

Linkblog

2008.06.05. 13:52 H.Viki

9. nap (szerda) délután - 10. nap délelőtt (csütörtök) Pihenőnap

 

Alvás után Gergő le akarta vinni őket a jtszótérre, de csak Andris akart menni. Így mi Bálinttal otthon "pihentünk". Estére persze megbolondultak, alig lehetett őket leállítani.

10. nap

 

Béla bácsi az egyetemre ment dolgozni, mi pedig a strandra. Ma Anya fürdött, ill. búvárkodott, és hozott fel néhány olyan csigát, amiben remeterák lakott. (És úsztam a halrajjal, mint a filmeken :)). A fiúk meg a parton homokoztak. Bálint ugyan a végén csobbant egy rövidet, de nagyon fázott. Valóban hideg volt ma a víz. Szerintem dagály lehet, mert alul hideg, felül meleg, és magasabb a vízszint is egy picivel. A tervek szerint már többet nem fogunk fürdeni. Vagy ma, vagy holnap délután Engomiba látogatunk még el, és ennyi. Még a fiúk szeretnének egy maratoni matekozást, aztán pakolunk, és szombat hajnalban indulunk haza. A mai beszámoló ilyen rövidre sikeredett. :)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ciprus.blog.hu/api/trackback/id/tr76505076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása